Polka & Bloom on Etsy

July 30, 2009

Min Margretheskål smelter!

Sorry, this post is in Danish. I am hoping any Danish readers might be able to help... ;-)

Jeg har aldrig før oplevet at gummiringen på en Margretheskål er begyndt at smelte uden grund. Min mor har haft Margretheskåle i evigheder og hun har heller aldrig hørt om det før. Jeg har adskillige skåle og denne er den eneste hvor dette er sket.

Den har aldrig været i mikroovnen, eller ovnen for den sags skyld! ;-) Den eneste forskel på denne skål og de tre andre jeg har er at de andre har en grålig gummiring. Men det burde da vel ikke betyde noget?! Og den er ikke bare smeltet og så var det det, næh den bliver ved med at være klæbrig og når man rører ved ringen så sætter det sig fast på fingeren.

Jeg har søgt lidt på nettet, men kan ikke finde andre der nævner dette problem. Og jeg troede Margretheskålen var produceret af et dansk firma, men Rosti-Mepal er åbenbart fra Holland.

Hvis du har oplevet noget lignende med din Margretheskål, eller kender nogen der har, så vil jeg meget gerne høre fra dig. :-)

No comments:

Post a Comment

Thank you very much for leaving me a message!

Please note that Anonymous comments or comments with links will not be approved.

** If you have a question about something specific, please send me an email - especially if it is on an older post. **

Have a great day!